Toegang WebApp BIC

Het BIC-team is druk bezig aan een tabletversie van BIC, in de vorm van een zogeheten WebApp. De testfase is begonnen en u kunt zich aanmelden. De WebApp werkt op alle tablets en ook in uw internetverkenner. Wij leggen hier de spelregels voor deelname aan de testfase uit.

WebApp BIC

Wij bieden graag iedereen de kans om aan de testfase van de WebApp deel te nemen. Het is echter noodzakelijk dat wij flexibel met de omstandigheden om kunnen gaan. Daarom stellen wij onderstaande voorwaarden aan het gebruik van de WebApp en de deelname aan de testfase.

Spelregels gebruik WebApp BIC

De WebApp werkt op alle tablets en ook in uw internetverkenner. Software downloaden is niet nodig, u speelt altijd met de meest recente versie. Via de WebApp kan het dagtoernooi in uw club gespeeld worden. De behaalde resultaten tellen mee op de BIC.

  • Alleen BIC-leden kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan de test.
  • Het staat het BIC-team vrij om de toegang te blokkeren of de testgroep te veranderen, zonder opgaaf van reden.
  • Actieve sessies kunnen verbroken worden en de WebApp-service kan voor onbepaalde tijd onbeschikbaar zijn.
  • Er is geen helpdesk, alle informatie voor de WebApp van BIC komt op deze website onder de Help.
  • Het spelen met de WebApp is geheel voor eigen risico. Op emails betreffende de WebApp zal geen reactie volgen. Vragen die expliciet behandeld worden in de Help zal in principe leiden tot blokkade van de toegang tot de WebApp.

Dit klinkt misschien wat onvriendelijk, maar we zijn graag duidelijk. Doel van de testversie is niet om feedback te krijgen maar om te testen hoe de WebApp zich houdt, onder andere op gebied van de performance en de bereikbaarheid. U moet er dus rekening mee houden dat de WebApp af en toe uit de lucht zal zijn, bijvoorbeeld vanwege onderhoud.

Aanmelden gebruik WebApp BIC

Zoek verbinding met de BiC op uw PC en kies dan voor het Menu BiC (bovenin) voor de optie: Aanvraag toegang WebApp BiC. Als de aanvraag wordt goedgekeurd ontvangt u per direct op uw BiC emailadres een ontvangstbevestiging met instructies.