Toegang WebApp BIC

BiC heeft ook een tabletversie van BiC, in de vorm van een zogeheten WebApp. Het gebruik van de WebApp valt niet onder het normale lidmaatschap. Het gebruik is gratis voor leden. U kunt zich aanmelden. De WebApp werkt op alle tablets en ook in uw internetverkenner. Wij leggen hier de spelregels uit.

WebApp BIC

Wij bieden graag iedereen de kans om de WebApp te gebruiken. Het is echter noodzakelijk dat wij flexibel met de omstandigheden om kunnen gaan. Daarom stellen wij onderstaande voorwaarden aan het gebruik van de WebApp.

Spelregels gebruik WebApp BIC

De WebApp werkt op alle tablets en ook in uw internetverkenner. Software downloaden is niet nodig, u speelt altijd met de meest recente versie. Via de WebApp kunnen alle toernooien in uw club gespeeld worden. De behaalde resultaten tellen gewoon mee op de BiC.

  • Alleen BiC-leden kunnen zich aanmelden. Proefleden niet.
  • Het staat het BiC-team vrij om de toegang te blokkeren zonder opgaaf van reden.
  • Actieve sessies kunnen verbroken worden en de WebApp-service kan voor onbepaalde tijd onbeschikbaar zijn.
  • Er is in principe geen helpdesk voor de WebApp, alle informatie voor de WebApp van BiC komt op deze website onder de Help.
  • Het spelen met de WebApp is geheel voor eigen risico. Op emails betreffende de WebApp zal geen reactie volgen. Vragen die expliciet behandeld worden in de Help zal in principe leiden tot blokkade van de toegang tot de WebApp.

Dit klinkt misschien wat onvriendelijk, maar we zijn graag duidelijk. Feedback geven over de WebApp is niet de bedoeling. Het BiC-team kijkt voortdurend naar verbeteringen, onder andere op gebied van de performance en de bereikbaarheid. U moet er dus rekening mee houden dat de WebApp af en toe uit de lucht zal zijn, bijvoorbeeld vanwege onderhoud.

Aanmelden gebruik WebApp BIC

Zoek verbinding met de BiC op uw PC en kies dan voor het Menu BiC (bovenin) voor de optie: Aanvraag toegang WebApp BiC. Als de aanvraag wordt goedgekeurd ontvangt u per direct op uw BiC emailadres een ontvangstbevestiging met instructies.